Duration 1h 29m
Country USA
Director Gab Taraboulsy
Language inglise
Evan Funke oli Los Angeleses üks kuumimaid nimesid noorte tippkokkade nimistus, kui ta ootamatult lahkus kõrgelt hinnatud ja metsikult populaarsest restoranist Bucato, jättes endast maha märkimisväärse võlakoorma ja hulgaliselt pettunud inimesi.
Aastaid hiljem plaanib Funke kokandusareenile naasmist, et Ameerikas taaselustada käsitsi meisterdatud ja algupärast pastakunsti ning proovides taas restorani avada L.A. ühel kallimal ja tihedaima konkurentsiga tänaval.
Inimlikud üleelamised, keerukad suhted ja väljakutsed, millega restoranimaailmas silmitsi se...Show more
Evan Funke oli Los Angeleses üks kuumimaid nimesid noorte tippkokkade nimistus, kui ta ootamatult lahkus kõrgelt hinnatud ja metsikult populaarsest restoranist Bucato, jättes endast maha märkimisväärse võlakoorma ja hulgaliselt pettunud inimesi.
Aastaid hiljem plaanib Funke kokandusareenile naasmist, et Ameerikas taaselustada käsitsi meisterdatud ja algupärast pastakunsti ning proovides taas restorani avada L.A. ühel kallimal ja tihedaima konkurentsiga tänaval.
Inimlikud üleelamised, keerukad suhted ja väljakutsed, millega restoranimaailmas silmitsi seistakse, mis hind on ebaedul ja kui raske, ent vältimatu on uuesti alustada – see on sisu, mis on inspireerivaks vaatamiseks kõigile. Ning ka kirg millessegi, milleta filmi peategelane elada ei saa. Ning kui lisada siia hõrgud hetked, mil saame vaadata pastameistrite maailma, kes Bolognas jätkuvalt algupäraste meetoditega pastat valmistavad, ongi koos film, mida nägemata ei taha keegi olla.
Show less