TOIDUFILMIDE FESTIVAL 2020: TAEVALIK MAITSE

Boliivia pealinnas La Pazis, merepinnast 13 000 jala kõrgusel asuvas linnas, on ambitsioonikas ja omanäoline kulinaarne projekt ühendanud kolm väga erineva taustaga inimest ja muudab nende elu igaveseks. Boliivia Amazonase looduses kasvanud jahimees Kenzo ja Andide altiplano põliselanik Maria Claudia on kodust kaugel. Nad on jõudnud La Pazi Gustusse, mis on uuenduslik tipptasemel restoran ja kokanduskool riigi vähekindlustatud noorte jaoks. Asutatud tunnustatud Taani restoranipidaja Claus Meyeri poolt, kelle viimane projekt NOMA võitis neli korda maailma parima restorani tiitli, on nüüd lootus suunata need noored boliivlased parema tuleviku poole, kui nad üritavad muuta oma riigi Gustu abil maailma järgmiseks suurepäraseks kulinaarseks sihtkohaks.