documentary
Duration 1h 5m
Country Taani
Language inglise, Taani
Subtitle Language inglise
Kulinaarne saaga Fääri saartel asuvast kaks Michelini tärni (pluss jätkusuutlikkuse tärn) pälvinud restoranist KOKS, selle teedrajavast peakokast ja erakordsest Fääri saarte loodusest, kliimast ja kultuurist, mis kõik kokku innustavadki restorani pühendunud meeskonda selles keerulises keskkonnas kokku hoidma ja valdkonna innovatsiooni looma.
KOKS on tilluke restoranitera, mis asub eraldatud piirkonnas ja on oma lähenemisega silmad ette teinud paljudele suurtele ja tuntud konkurentidele. Selle noor ja väsimatu peakokk Poul Andrias Ziska avab restorani uksed ka tagaruumi, raskustesse ...Show more
Kulinaarne saaga Fääri saartel asuvast kaks Michelini tärni (pluss jätkusuutlikkuse tärn) pälvinud restoranist KOKS, selle teedrajavast peakokast ja erakordsest Fääri saarte loodusest, kliimast ja kultuurist, mis kõik kokku innustavadki restorani pühendunud meeskonda selles keerulises keskkonnas kokku hoidma ja valdkonna innovatsiooni looma.
KOKS on tilluke restoranitera, mis asub eraldatud piirkonnas ja on oma lähenemisega silmad ette teinud paljudele suurtele ja tuntud konkurentidele. Selle noor ja väsimatu peakokk Poul Andrias Ziska avab restorani uksed ka tagaruumi, raskustesse ja sügavustesse ning avab nii mõnegi filmivaataja silmad Fääri saarte ellujäämise ja kultuuriliste eripäradega seotud nüansside osas. Mis on väikeste kohta edu võti ja mis on tegelikult oluline? See, kuidas maitseb elu Fääri saartel on tunda läbi kinoekraani ja innustab seda veelgi lähemalt tajuma, kogema ja uurima.
Film linastub nii 15.09 kell 20.00 kui ka 17.09 kell 15.00 topeltseansil koos auhinnatud lühidokumentaaliga ”Tanagokoro: Kulinaarne portree”.
Režissöör: Rasmus Dinesen
Produktsioon: Sweet & Savoury Film Company
Show less