Documentary
Duration 1h 26m
Country Taani
Director Ole Juncker
Cast Johannes Jensen, Ove Villadsen, Karin Visth
Language English, Taani, Greenlandic, Faroese
Subtitle Language inglise
Levitaja FOOD FILM FESTIVAL MTÜ
Maailma ühes kõige kaugemas nurgas asub tilluke asustus, vanim Gröönimaal. Ainus viis sinna jõudmiseks on paadireis üle jäise Põhja-Jäämere. Hoolimata ilmsetest
takistustest on Michelini tärniga pärjatud kokk Poul Andrias Ziska veendunud, et avab seal maailmatasemel gurmeerestorani. Aga peagi tuleb silmitsi seista keeruliste väljakutsetega. Kuidas teha süüa, kui pole olemas vajalikku kööki? Ja kas üldse on võimalik luua sild uustulnukate ja traditsioonilise eluviisi vahel?
Paul Andriase ja tema pööraselt erilise gurmeeloominguga kohtusime paar aastat tagasi filmis “Nordic by Natur...Show more
Maailma ühes kõige kaugemas nurgas asub tilluke asustus, vanim Gröönimaal. Ainus viis sinna jõudmiseks on paadireis üle jäise Põhja-Jäämere. Hoolimata ilmsetest
takistustest on Michelini tärniga pärjatud kokk Poul Andrias Ziska veendunud, et avab seal maailmatasemel gurmeerestorani. Aga peagi tuleb silmitsi seista keeruliste väljakutsetega. Kuidas teha süüa, kui pole olemas vajalikku kööki? Ja kas üldse on võimalik luua sild uustulnukate ja traditsioonilise eluviisi vahel?
Paul Andriase ja tema pööraselt erilise gurmeeloominguga kohtusime paar aastat tagasi filmis “Nordic by Nature - Michelin Stars II”, kus sai jälgida tema toimetamist Fääri saartel asuvas restoranis Koks. Kuna see asukoht ei olnud ilmselgelt veel piisavalt hullumeelne, siis on hetkel Koks avatud Gröönimaal Ilimanaqis ning seda seiklust saabki uues dokumentaalis nautida.