documentary
Duration 1h 19m
Country Jaapan
Language inglise, Jaapani, Hispaania
Subtitle Language inglise
Dokumentaalfilm keskendub neljale Jaapani tunnustatud kokale ning uurib, mis peitub Jaapani ainulaadse ja kõrgetasemelise toidukultuuri taga. Iga kokk annab endast kõik, et tema road oleksid täiuslikud, kuid nende lähenemisviisid on üsna erinevad. Erinevate juurte ja veendumustega tegelevad mõned vaimsuse kasvatamisega või püüdlevad esteetilise loovuse poole, teised aga otsivad kvaliteetseid koostisosi ning teevad tihedalt koostööd kohalike tarnijatega. Kuidas väljenduvad nende isiksused ja heitlused kulinaarsetes meistriteostes? Ka maailmakuulsad toidueksperdid ja gastronoomid juhatavad pu...Show more
Dokumentaalfilm keskendub neljale Jaapani tunnustatud kokale ning uurib, mis peitub Jaapani ainulaadse ja kõrgetasemelise toidukultuuri taga. Iga kokk annab endast kõik, et tema road oleksid täiuslikud, kuid nende lähenemisviisid on üsna erinevad. Erinevate juurte ja veendumustega tegelevad mõned vaimsuse kasvatamisega või püüdlevad esteetilise loovuse poole, teised aga otsivad kvaliteetseid koostisosi ning teevad tihedalt koostööd kohalike tarnijatega. Kuidas väljenduvad nende isiksused ja heitlused kulinaarsetes meistriteostes? Ka maailmakuulsad toidueksperdid ja gastronoomid juhatavad publikut kokkade lõputute püüdluste taga peituvate lugude sügavustesse. Nende nelja koka kaudu mõistate, et Tokyo on üks maailma suurimaid toidulinnu.
Režissöör: Toshimichi Saito
Produktsioon: AOI Pro. Inc.
Show less