Documentary
Duration 1h 26m
Country Taani
Director Ole Juncker
Cast Johannes Jensen, Ove Villadsen, Karin Visth
Language English, Taani, Greenlandic, Faroese
Subtitle Language inglise
Levitaja FOOD FILM FESTIVAL MTÜ
Maailma ühes kõige kaugemas nurgas asub tilluke asustus, vanim Gröönimaal. Ainus viis sinna jõudmiseks on paadireis üle jäise Põhja-Jäämere. Hoolimata ilmsetest
takistustest on Michelini tärniga pärjatud kokk Poul Andrias Ziska veendunud, et avab seal maailmatasemel gurmeerestorani. Aga peagi tuleb silmitsi seista keeruliste väljakutsetega. Kuidas teha süüa, kui pole olemas vajalikku kööki? Ja kas üldse on võimalik luua sild uustulnukate ja traditsioonilise eluviisi vahel?
Paul Andriase ja tema pööraselt erilise gurmeeloominguga kohtusime paar aastat tagasi filmis “Nordic by Natur...Show more
Maailma ühes kõige kaugemas nurgas asub tilluke asustus, vanim Gröönimaal. Ainus viis sinna jõudmiseks on paadireis üle jäise Põhja-Jäämere. Hoolimata ilmsetest
takistustest on Michelini tärniga pärjatud kokk Poul Andrias Ziska veendunud, et avab seal maailmatasemel gurmeerestorani. Aga peagi tuleb silmitsi seista keeruliste väljakutsetega. Kuidas teha süüa, kui pole olemas vajalikku kööki? Ja kas üldse on võimalik luua sild uustulnukate ja traditsioonilise eluviisi vahel?
Paul Andriase ja tema pööraselt erilise gurmeeloominguga kohtusime paar aastat tagasi filmis “Nordic by Nature - Michelin Stars II”, kus sai jälgida tema toimetamist Fääri saartel asuvas restoranis Koks. Kuna see asukoht ei olnud ilmselgelt veel piisavalt hullumeelne, siis on hetkel Koks avatud Gröönimaal Ilimanaqis ning seda seiklust saabki uues dokumentaalis nautida.
The Food Film Festival is a unique film festival in the Nordic and Baltic countries, with a successful debut in the spring of 2019. High-quality and new documentaries bring to cinema audiences the work of culinary geniuses, the stories of top restaurants, industry innovation, honest ingredients, the importance of sustainability, inspiring individuals and activities, as well as challenges and difficulties.
The festival takes cinema audiences on a journey to different places, behind the scenes of top restaurants, and into the inner lives of inspiring people, places that would otherwise be impossible to access.
The mission of the Food Film Festival is to inspire, encourage, raise awareness, and support both field-specific documentary filmmaking and local actors and food culture in general through its activities.
The films are screened with English subtitles. A ticket to a cinema screening costs €10.
The Food Film Festival is organized by the Food Film Festival NGO.